BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag, januari 27, 2006

En härlig vinterdag!

Solen skiner ute.... det är efterlängtat! Jag kan inte säga att jag är speciellt väderkänslig så, men det är alltid trevligt med sol den här årstiden.
Synd bara på fönstren... då syns det hur mycket behov av en putsning dom är i!
Jag skulle börja sticka Jaywalkers i ett himla regnbågsfärgat garn från Wendy hade jag tänkt... men jag fick inte till mönstret så jag gav upp och började sticka på ett annat par sockar åt Martina istället. Ribbmönstrade med en liten fläta, himla söta.


Jag har varit på arbetsförmedlingen idag. Inget direkt upplyftande förstås... Hittade i alla fall ett jobb som undersköterska som jag ska söka.
Har funderingar på att söka en vidareutbildning och bli trädgårdsmästare, men jag vet inte...
Tussen (katten) är glad när inte Lexie är här. Hon är lite för sprallig för honom, han orkar inte med hennes "frispel". Inte så att han inte gillar hundar för vår förra hund Arro (en jämthund) och han var bästa kompisar.
Men så här skönt har han nu i ensamt majestät!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hello dear Maggan! I can see you knit socks! I love your work :o). It is great pleasure to knit socks, I think. What do you think about Olimpic Knit-Along? Do Norwegian knitters take part in it? Here is the link: http://www.yarnharlot.ca/blog/olympics2006.html
Hugs!
Ela