BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag, augusti 26, 2007

Per Morberg och tokfior!

Jag är så glad för att dom spelat
in en omgång till av
Vad blir det för mat?
med Per Morberg!
Jag vet att han är kontroversiell och
att många inte gillar honom men
jag är ett stort fan!
Han lagar enkel mat och alltihopa
är totalt helcrazy vilket jag älskar!
Att han dessutom ser tokbra ut
gör ju inte saken sämre ;)

Det ska tydligen vara sista sommardagen
idag säger dom som vet.....
och den ska jag tillbringa med att
åka till V-ås och köpa dator med Sebbe...
Kul värre..... not!

Ja Lisa, jag ska jobba den 2:a.
Dubbelpass ;p
Men jag ser fram emot att få jobba
med dej igen, tokfia!
Världen består av alldeles för få
tokfior tycker jag!!
Och alldeles för måga mainstream människor....


Bilden från Aftonbladet

5 kommentarer:

Anonym sa...

*s*
Honom diskuterades vid kaffebordet på jobbet härom dagen... eller det kanske heter VI diskuterade detta med att endera älska honom eller inte... Ja, tillhör den tveksamma kategorien. Ja, jag har sett honom i Jakt och fiske och där är han ju en mer än besserwisser, blää och urk. Så, tyvärr är jag nog färgad därifrån?
Dock är man en tokfia, ;) Men, kunde man få bli med och få en dator? Jag behöver en helst omgående ;) Och en mobil dessutom ;) Men garn till tröja har jag i mörkbrunt, guldbrunt och jeansblått. Får se om det kommer att fungera ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som ÄR så knäpp att hon ska gå iväg en timme idag och köra AfroPowerDance... behövs tydligen strumpor på fötterna om man inte vill ha blåsor! öhhh... då bara måste man vara knäpp, hihihi... skor inte något som gäller nej...

Agneta sa...

Här är ännu ett fan av Per Morberg. Gillar honom skarpt.

Anonym sa...

tycker också han är dunderskön ju... håller med om att jag tyckte han va besserwisser i jakt och fiske men nu är han bara cool..

Annelie sa...

Jag är inte en fan av PM. Tyckte det räckte att se honom i "reklamsnuttarna" för matprogrammet för att det skulle räcka. Kalla mig knäpp eller vad du vill men jag har jäkligt svårt för att han i ena sekunden drar handen genom håret för att i nästa röra med fingrarna direkt i maten för att i tredje sträcka armarna upp i luften så att de megastorajättemörka svettfläckarna under armarna blottas. Det väcker inte min apptit! Sen må han vara hur trevlig och rolig som person som helst men att titta på honom när han lagar mat - det vill jag inte.

Ingrid sa...

Jag gillar verkligen Per Morbergs matprogram. Han får det att inte verka så märvärdigt och det ser alltid gott ut. Hans gös med kantareller ska jag absolut göra om och när jag får tag i någon gös. För här på Gotland, mitt i Östersjön, är det svårt att få tag i färsk fisk. Åtminstone i våra trakter.
Ha en fin vecka! Kram