BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag, januari 27, 2006

En härlig vinterdag!

Solen skiner ute.... det är efterlängtat! Jag kan inte säga att jag är speciellt väderkänslig så, men det är alltid trevligt med sol den här årstiden.
Synd bara på fönstren... då syns det hur mycket behov av en putsning dom är i!
Jag skulle börja sticka Jaywalkers i ett himla regnbågsfärgat garn från Wendy hade jag tänkt... men jag fick inte till mönstret så jag gav upp och började sticka på ett annat par sockar åt Martina istället. Ribbmönstrade med en liten fläta, himla söta.


Jag har varit på arbetsförmedlingen idag. Inget direkt upplyftande förstås... Hittade i alla fall ett jobb som undersköterska som jag ska söka.
Har funderingar på att söka en vidareutbildning och bli trädgårdsmästare, men jag vet inte...
Tussen (katten) är glad när inte Lexie är här. Hon är lite för sprallig för honom, han orkar inte med hennes "frispel". Inte så att han inte gillar hundar för vår förra hund Arro (en jämthund) och han var bästa kompisar.
Men så här skönt har han nu i ensamt majestät!

5 kommentarer:

cloudberrie sa...

Vilken fin katt du har!
Sockarna ser ut att bli jätte snygga!Du som är i "stick svängen", har du hört talas om kärlekssockar? Det ska tydligen finnas ett speciellt mönster och det hade varit spännade att få se.
Trevlig Helg!
Kram från Eva

Stickbloggen sa...

Trädgårdsmästare, absolut!

cloudberrie sa...

Hallå igen!
Kika in på min blog, jag har "taggat" dej & "utmanat" dej med *ler* (OM du har lust?)

Sanna T Sköld sa...

Kul att läsa din blogg. När kommer det blider på något från Tudor Roses? skämt å sido. Vilken underbar katt du har och vad mycket fint du stickat.
Sanna i Sandviken

Anonym sa...

Hello dear Maggan! I can see you knit socks! I love your work :o). It is great pleasure to knit socks, I think. What do you think about Olimpic Knit-Along? Do Norwegian knitters take part in it? Here is the link: http://www.yarnharlot.ca/blog/olympics2006.html
Hugs!
Ela